Wednesday, 7 May 2014

Menaikkan Berat Badan Secara Sihat

Assalamualaikum wbt..

Saya nak berkongsi pengalaman seseorang dalam Group MFMS kami (beliau meminta namanya dirahsiakan :)) yang telah berjaya menaikkan berat badan beliau daripada 41kg pada Disember 2013 sehingga 51kg pada Mei 2014.

Katanya sebelum ni berat beliau hanya pada 41kg - 42kg sahaja.  Malah doktor menyarankan agar beliau menaikkan berat badan. 

Beliau amat berpuas hati dengan kenaikan berat badan sehingga tahap yang diimpikan.  Kalau dulu katanya hanya tulang tapi sekarang terasa 'ada isi' :).  Malah katanya suami turut suka dengan perubahan beliau..

Alhamdulillah.. Beliau telah mencapai berat badan impian dengan Set Weight Gain (Menaikkan Berat Badan) Shaklee yang halal, mendapat kelulusan KKM serta diperbuat dari bahan-bahan semulajadi (bukan sintetik).  Selamat dan berkesan.. InsyaAllah dengan izinNya.

Testimoni Set Weight Gain
Set Weight Gain Shaklee terdiri daripada Mealshake, Vitalea dan B-Complex.Sekiranya anda ingin mendapatkan Set Weight Gain Shaklee atau mana-mana produk Shaklee, boleh lah hubungi kami seperti maklumat yang tertera..

Thanks for reading! :)

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi kami untuk:-

FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


No comments:

Post a Comment