Wednesday, 14 December 2016

Shopping Diaper PetPet Murah di Lazada

Assalam...

Gigih aihhh!!

Nasib tak berapa baik pulak time Lazada buat Online Revolution Finale Megasale kita pulak dok kat tempat tak berapa nak ada line internet.

Edge aje memanjang. Asyik tak lepas masa nak buat payment. Hilang je data nya .

Tapi ku gigihkan jugak cuba jaya berkali-kali masa nak beli stok diapers untuk Zara dan Ali. Jimat dan murah dari beli biasa. Berbaloi-baloi!!

Diapers Petpet saiz S pek jumbo S58 untuk 4 pek harga RM59 aje. Dan Petpet saiz L pek Mega L64 untuk 3 pek harga RM79. Mula-mula dok try kasa harga RM73 tapi asyik hilang line, sudahnya harga berubah dah. But still masih sangat murah .

Sekarang memang kitorang beli stok diapers dari Lazada je... Sementara still tengah ada sale sempena Online Revolution ni, cepat-cepatlah grab offer yang ada okeh

1 comment:

  1. Selama ni tak tahupun boleh dapat cash back balik beli barang di LAZADA. Banyak kali beli Petpet di LAZADA average harga dalam RM25/pek untuk Mega Pack.

    Ikut mood harga mana yang lebih murah biasanya compare dulu di 11STREET VS LAZADA. Petpet online memang lebih murah compare others brand. Averagely below RM28/pek paling mahal untuk belian bundle 3/4 pek.

    Paling murah beli di 11street below RM20/pek untuk bundle Petpet Pants Mega Pack M76 dengan kupon diskaun, shipping diskaun, credit dan bcard point. Boleh jimat berganda. Simpan stok untuk kegunaan masa depan dengan tambahan stok pelbagai size pada masa offer yang murah compare harga pasaran / offer di hypermarket pun tak dapat semurah RM20.

    ReplyDelete